Φόρτωση...

Αγαπητοί συνάδελφοι

Με μεγάλη χαρά και τιμή σας καλωσορίζουμε στην 1η Παγκρήτια Επιστημονική Συνάντηση Νοσηλευτών που συνδιοργανώνεται από τον Εθνικό Σύνδεσμο Νοσηλευτών Ελλάδας, την Περιφέρεια Κρήτης, την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης και τις Διευθύνσεις Νοσηλευτικής Υπηρεσίας των Νοσοκομείων της Κρήτης.
Η συνάντηση αυτή αποτελεί μια πολύτιμη ευκαιρία για να μοιραστούμε γνώσεις και εμπειρίες, να δημιουργήσουμε νέες συνεργασίες και να ενισχύσουμε τις δεξιότητές μας προκειμένου να παρέχουμε βέλτιστη φροντίδα στους ασθενείς μας. Ευελπιστούμε ότι θα καθιερωθεί και θα αποτελέσει θεσμό για τη νοσηλευτική κοινότητα της Κρήτης, καθώς αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας για την προώθηση της γνώσης και της αριστείας στην επιστήμη μας.
Ως νοσηλευτές, έχουμε τη μοναδική ευκαιρία και υποχρέωση να επηρεάζουμε θετικά τη ζωή των ασθενών μας και αυτό επιτυγχάνεται μέσω της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και της επαγγελματικής μας ανάπτυξης.
Σας καλούμε όλους λοιπόν να συμμετάσχετε και να πλαισιώσετε τη συνάντηση, εμπλουτίζοντας το επιστημονικό πρόγραμμα και να μοιραστείτε τις γνώσεις και την εμπειρία σας με όλους τους συναδέλφους, συμβάλλοντας ενεργά στην αναβάθμιση της ποιότητας της νοσηλευτικής φροντίδας στον τόπο μας.

Με τιμή,

Πρινάρη Αγγελική

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Κωνσταντινίδης Θεοχάρης

Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής